Företaget
Om oss
Nyheter
Kontakta oss
Rekommendera oss
Länkar
Tjänster
Webbhotell
Dedikerad Server
Domännamn Reg.
Kunder
Beställ
Inloggning
Kontrollcenter
Driftinformation
Support FAQ
WebEdit™ - håll din hemsida levande

CMC är glada att i samarbete med Primenet AB kunna presentera vår senaste produkt: WebEdit™.

Bakgrund och problem

En hemsida är idag ett naturligt inslag i företagets kommunikation med omvärlden. En väl uppdaterad hemsida ger viktig information till kunder, leverantörer, anställda, investerare och ägare samt förmedlar en professionell bild mot omvärlden.

Dock så finns det kostnader med att hålla hemsidans textmassa uppdaterad i form av webb byrå kostnader eller att det tar upp tid från IT chefen eller webb ansvarige. En mindre uppdatering av en textmassa med hjälp av Dreamweaver eller FrontPage kan innebära ett par timmars jobb. Det är mot bakgrund av detta som vi utvecklat WebEdit™.


figur1

figur2

WebEdit™

WebEdit™ är ett enkelt och kostnadseffektivt verktyg för att uppdatera hemsidetexten.

Med hjälp av WebEdit™ kan samtliga anställda som försetts med lösenord enkelt gå in och göra de uppdateringar som påverkar deras verksamhetsområde. Och detta utan risk för att layout, design eller struktur blir ändrat. Det finns inga möjligheter att förstöra några delar av hemsidan då det enbart är de editerbara delarna som kan förändras.

Editeringen sker enkelt via webbläsaren och den som ska göra förändringarna gör dessa direkt på webben. Sidan öppnas och WebEdits editerings fält syns i överkant (se figur 1). Med hjälp av korsmarkören markeras det textfält som ska ändras varefter den nya texten skrivs eller klistras in.

Därefter klickas på Spara och Hemsidan är automatiskt uppdaterad direkt på servern (se figur 2). Svårare än så behöver det alltså inte vara att kontinuerligt hålla sin hemsida uppdaterad.

Beställ WebEdit™ för endast 149 kr/månad. Kontakta CMC för mer information.

WebEdit produktblad i Wordformat >>